Over ons

Over onsWelkom op onze website! Wij zijn de Sweet Hippos, omdat we – simpel gezegd – gek zijn op zoetigheid. Maar teveel zoetigheid leverde ons al snel problemen op… Wij zijn Rebecca Langerak en Marjolein van Zwol. Lekker eten en snoepen speelden in onze levens langere tijd een overheersende rol. We waren al snel erg zwaar. In 2011 zijn wij radicaal begonnen met afvallen. Toen we eenmaal door pakten vlogen de kilo’s er vanaf. Samen waren we goed voor ruim 52 kilo gewichtsverlies in een jaar tijd. Rebecca behaalde daarmee haar streefdoel van 70 kilo en Marjolein dat van 67 kilo (65 was mooi geweest, maar te ambitieus). Nu is het voor ons zaak om op gewicht te blijven.

Maar onze ervaringen kunnen ook anderen helpen. Vandaar dat we onze website gebruiken om andere mensen die met overgewicht kampen te bereiken. We bespreken hier diƫten, dieetrecepten en manieren van afvallen die wel en niet werken. Zo kunnen we een bijdrage leveren aan het afvallen van andere personen.

Wil je meer over ons weten? Lees dan onze paspoortjes…

 

Paspoort Marjolein

Naam: Marjolein van Zwol

Leeftijd: 39

Burgerlijke stand: samenwonend met Christian, twee kinderen (uit eerdere relatie)

Beroep: receptioniste bij een grote hotelketen

Lievelingsgerecht: pasta en salades

 

Paspoort Rebecca

Naam: Rebecca Langerak

Leeftijd: 37

Burgerlijke stand: vrijgezel

Beroep: werkzoekend

Lievelingsgerecht: ovenschotels (en typisch Hollandse kost)

 

We vinden het leuk om te lezen wat jullie aan onze bijdrage hebben. Ook als dat niks is, want daar kunnen wij weer van leren. Laat dus gerust een reactie achter op onze berichten en schroom het niet om onze artikelen te delen met vrienden en vriendinnen op het internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *