Eiwitdieet voor snel en verantwoord afvallen

Eiwitdieet volgen? Als je op vrij korte termijn, relatief eenvoudig en zonder al teveel inspanning af wil vallen, is een eiwitdieet een goede keuze.4

Met een eiwitdieet kun je gemakkelijk 10 kilo in een maand verliezen. Dit dieet laat zich ook heel makkelijk volgen, omdat het vooral een kwestie van voeding is. Het principe leggen we graag aan je uit.

 

Wat is een eiwitdieet?

Een eiwitdieet is een dieet dat uitgaat van eiwitten. Je eet veel eiwitten tijdens dit dieet. Eiwitten (met een duurder woord ook wel ‘proteïnes’ genoemd) zijn een soort stofjes die in je lichaam hard aan het werk gaan. Eiwitten helpen je bijvoorbeeld om spiermassa aan te maken of om beschadigde spiermassa te herstellen. Dat is dan ook de reden dat veel sporters eiwitten eten. Het helpt hen om sneller gespierd te worden.

Daarbij kost het je lichaam (je spijsvertering, liever gezegd) aardig wat moeite om proteïnes af te breken. Er gaat veel energie aan eiwitten op, waardoor je afvalt. Bijna vanzelf, zou je kunnen denken.

Eiwitten eten we eigenlijk allemaal wel. Ze zitten bijvoorbeeld in vlees en vis en in zuivelproducten. Maar hoe komt het dan dat we niet afvallen?

4

Afvallen met eiwitten en zonder koolhydraten

Koolhydraten zijn eigenlijk het tegenovergestelde van eiwitten. Ze kosten weinig energie om te verbranden, maar worden wel omgezet in suikers (en dus in vet). Een gemiddeld voedingspatroon bevat zowel eiwitten (is afvallen) als koolhydraten (is aankomen). Eet je meer koolhydraten (wat doorgaans wel het geval is) word je dus dikker. Draai dat om en eet meer eiwitten en je zal merken dat je afvalt. Die beredenering is de achtergrond van het eiwitdieet. Zoals je kunt lezen is er zeker overlap met een koolhydraatarm dieet.

Je probeert dus minder koolhydraten en vetten te eten en meer eiwitten, waardoor je lichaam bijna als vanzelf afrekent met je vet.

 

Wat is een goed eiwitdieet?

Er zijn veel eiwitdiëten op de markt. Een bekend voorbeeld is het Dukan dieet. Dit dieet werd bedacht door de Franse dokter Pierre Dukan. Maar het beste eiwitdieet van dit moment is het Vitadis dieet. Vitadis voorziet namelijk in alles: een dieet op maat, zou je kunnen zeggen. Het is een eiwitdieet dat heeft geleerd van de fouten van andere diëten en is in 2014 door duizenden mensen (met succes) gebruikt om af te vallen.

Het Vitadis dieet kent twee verschillende fases. Je gaat stap voor stap leren afvallen en krijgt daarbij niet alleen de eiwitrijke recepten aangereikt, maar ook de bijhorende ingrediënten. Het wordt allemaal thuisbezorgd.

Vitadis is een populair eiwitdieet, waarmee je gegarandeerd af kan vallen. 4 tot 6 kilo in de week is zeker geen uitzondering.

Vitadis
 

Het Vitadis eiwitdieet

Zoals gezegd is het Vitadis dieet twee verschillende fases. Fase 1 is de fase van snel afvallen. Je valt op korte termijn heel veel af. Dit duurt ongeveer 10 dagen. Je eet dan zes keer per dag, namelijk een ontbijt, een tussendoortje, een lunch, een tussendoortje, een avondmaaltijd en een tussendoortje.

Ieder eetmoment (behalve het avondeten) wordt opgevuld met een Vitadis eiwitrijk product. Zodoende val jij razendsnel af en bereik je je streefgewicht heel snel. Je avondeten bepaal jezelf, maar je kunt wel laten leiden door Vitadis. Je krijgt namelijk diverse receptengidsen opgestuurd met honderden heerlijke recepten.

Als het streefgewicht (bijna) bereikt is wordt gekeken naar fase 2. Je gaat stabiliseren. Vitadis helpt je nu om te kijken waar het mis gaat en meet je een andere levensstijl aan, waardoor je op gewicht kan blijven. De basis hierbij is gezondere voeding.

 

Voordelen van het Vitadis eiwitdieet

Het Vitadis eiwitdieet is niet voor niks gekozen tot zowel het beste eiwitdieet van 2013 als van 2014. Er zijn vele duizenden mensen afgevallen met dit dieet. De voordelen zijn dan ook eindeloos. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

 • Vitadis is een eiwitdieet dat je helpt om grip te krijgen op je voeding;
 • Je mag lekker blijven eten en krijgt voldoende tussendoortjes;
 • Eiwitten vullen en zullen je geen hongerig gevoel geven (je hoeft dus niet te merken dat je op dieet bent);
 • De effecten laten zich al binnen enkele dagen zien;
 • In enkele weken heb je je streefgewicht bereikt;
 • Je wordt uitgebreid gecoacht en in de gaten gehouden door mensen van Vitadis Health Center;
 • De recepten die je krijgt toegestuurd zijn makkelijk te bereiden en erg lekker (er zit voor iedereen wel wat bij);
 • Na het afvallen kom je niet opnieuw aan, omdat je richting kunt geven aan je eetpatroon;
 • Je hoeft bij het Vitadis dieet niet te gaan bewegen om nog meer af te vallen (kan wel, als je dat leuk vindt, maar is zeker geen must);
 • Vitadis heeft aantoonbaar succes behaald bij tienduizenden volgers en is nog altijd groeiende.

 

Haal Vitadis vandaag nog in huis

Het Vitadis eiwitdieet gaat jou gegarandeerd helpen bij het afvallen. Het heeft al vele mensen geholpen om in korte termijn af te vallen.

Dus wil jij:

 • Op korte termijn je streefgewicht bereiken?
 • Blijvend afvallen, zonder weer aan te komen?
 • Makkelijk afvallen?

Dan is het Vitadis dieet wat voor jou. Wij van Sweet Hippo’s hebben nu de mogelijkheid om jou ook nog eens een fikse korting van 60% te geven (voor het hele traject) als je via onderstaande button naar de website gaat. 60% korting en afvallen, wie wil dat nu niet?

Vitadis

4 thoughts on “Eiwitdieet voor snel en verantwoord afvallen

 1. Het eiwitdieet beloofdt het dieet van dit jaar te worden.
  Helemaal terecht. Als je het me vraagt dan.
  Ben er veel kilo’s door verloren en heb ze nooit meer terug gehad!

 2. Kun je met het eiwitdieet ook groene smoothies drinken? Die ben ik namelijk vorige zomer begonnen te maken en daarmee viel ik veel af, maar niet genoeg. Nu wil ik het graag combineren met een eiwitdieet. Kan dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *